FINANCIERING

Financiering

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren. Wij schatten dat dat het geval is bij 70% van de aankopen.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen voor onze klanten met DTC Financieringen. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod.

Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto kunnen wij ter plekke contact met DTC Financieringen opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Een medewerker van DTC Financieringen zal u daarna op korte termijn bezoeken om de zaak schriftelijk rond te maken.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Dat wist u al, of niet soms ?

Autofinanciering voor uw nieuwe auto

Waarom uw auto financieren bij Autoplein Beilen?

  • Snel geregeld (Binnen 24 uur)
  • Soepele acceptatie (BKR notering hoeft geen probleem te zijn)
  • Regeling op maat (Altijd een oplossing die bij u past)
  • Ook voor startende ondernemers

of bel 0593 523137
en vraag naar André

 

Financiering aanvragen >
Vraag het André